Koncept

Velkommen til Midtbyens Hudpleje og Velvære - Professionel Hudpleje

 

Klinikken er en professionel hudpleje klinik som henvender sig både til kvinder og mænd.

Klinikken er beliggende i hjertet af Herning - Th Nielsens Gade 14.

 

Mit navn er Lone Nielsen og jeg er lægeeksamineret kosmetolog, fodbehandler og negletekniker.

 

Jeg tilbyder behandlinger som bliver tilpasset præcis din hud og dine behov.

 

Derudover er det vigtig for mig at give dig den bedste vejledning både under og efter behandlingen, sådan at pleje af din hud bliver en nem del af din daglige rutine.

 

I mine behandlinger anvender jeg produkter fra Dermalogica.

 

Dermalogica blev lanceret i 1986 og blev allerede dengang en succes indenfor hudpleje. Dermalogica har en løsning til ethvert hudproblem og har skabt en stor serie med produkter, som er sunde for din hud og din krops velvære.

 

Jeg holder mig hele tiden opdateret på hvad der rør sig i branchen, og deltager løbende i kurser, hvilket sikre dig de resultater du ønsker at opnå.

 

I klinikken vil du kunne få lagt en makeup med produkter fra Jane Iredale. Med disse makeup produkter vil du hurtig opleve, hvor fejlfri og frisk din hud kan se ud.

 

Hele serien er lavet på mineraler , som gør at du kan skabe et naturligt look til hverdag og fest og helt uden at tilstoppe huden. Produkterne kan du trygt bruge, selv hvis du har den mest sensible hud.

 

I klinikken kan du købe alle produkter fra Dermalogica og CND. I webshoppen kan du købe produkter fra Dermalogica, Jane Iredale og Claer Start.

 

Kom ind i klinikken og bliv medlem af mitDermalogica, hvor du fast får 15% rabat på Dermalogica produkter, som bliver udbetalt i bonuspoint som kan indløses til gratis produkter og modtag vores nyhedsbreve.