Behandlinger

Voksbehandling

Intim voksbehandling

 

Bikinilinje

For kvinder der ønsker et naturligt look, anbefales en bikinivoks. Ved denne voksbehandling fjernes alle de hår der er uden for bikinikanten. Du kan evt. selv trimme de andre hår, så der er styr på dem i bikinien.

 

Tanga

Ved en tanga voksbehandling fjernes hårene, så der kun er en bred stribe eller trekant på skambenet. Hårene fjernes ikke ned over kønslæberne.

 

Brasiliansk

Ved denne intime voksbehandling fjernes alt hår på de nedre regioner inkl. ydre skamlæber. Ønskes hårene fjernet mellem baller og omkring anus tillægges behandlingen 79,-kr. 

 

Ønskes et optimalt resultat af behandlingen, anbefales næste behandling efter 3 dog max 4 uger.

 

Voksbehandlinger generelt

For at opnå et godt resultat mellem voksbehandlingerne, undgå indgroede eller knækkede hår og få din hud til at fremstå smuk, er det vigtigt at du husker følgende:

  1. Peele kroppen for derved at fjerne døde hudceller. Dette gøres 1-2 gange om ugen med med f.eks produktet ”Body exfoliant” fra Lycon.
  2. Påfør produktet ” Ingrown-x-it spray” eller creme, eller også begge dele, både morgen og aften på en ren tør hud for at bekæmpe og forebygge indgroede hår, kløe, skægpest og uren hud.
  3. Brug gerne Dermalogicas ”Body Hydrating Cream” da der i denne er frugtsyre som virker let eksfolierende, lavendel der virker beroligende og nogle essentielle olier, der resulterer i en blød hud. Det anbefales at bruge den dagligt for at opnå det rette resultat.

 

Være opmærksom på følgende:

  • Det anbefales ikke at peele huden op til 5 dage inden behandling og ligeledes 5 dage efter behandlingen.
  • Undgå sol og/eller solarium 24 timer inden og efter behandlingen
  • Undgå svømmehal og fælles bad efter behandlingen
  • Undgå hård fysisk aktivitet 24 timer efter behandlingen, for at holde det voksede område i ro og holde det rent.

  • For et optimalt resultat, skal der gå mindst 3 uger efter sidste barbering eller andre hårfjerningsmetoder før en voksbehandling.

  • Det tager de nye hår 3 – 6 uger at gro ud og i denne periode, kan du glemme alt om skrabere, barberskum og hårfjerningscreme.

  • Det bedste resultat opnåes når alle hårende er omkring 5 mm.